Torro d' Avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Avellanes dos gots del d'aigua
- Sucre sis cullerades soperes
- Mel quatre cullerades soperes
- Aigua dues cullerades soperes
4 racions
Utensilis
Una cassola
Cullera de fusta
Paper vegetal
Espatulat de fusta
Elaboració
Trencarem l'avellanes, i les traurem de les crostes i quan estaran les posarem amb una cassola al foc, junt amb el sucre la mel i l'aigua.
Quan estiguin a la cassola anirem tot el rato sencer parar de remenar amb una cullera de fusta i quan veurem que el caramel està molt fet, abocarem el torro sobre un paper vegetal i no cens enganxara o també el podeu posar amb un motle , i amb una espatulat de fusta el aplanarem , sobre tot tingueu conta de no cremar-se.
30min
Etiquetes: Torro d'Avellanes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3112 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.